Skip to main content

Echografie

Heeft u last van ontstekingen, spierscheurtjes of cysten? Om nauwkeurig te kunnen vaststellen wat de herkomst is van uw klachten, kunnen wij echografisch onderzoek uitvoeren. Met echografie brengen we naast botten ook gewrichten, spieren, pezen, kapsel en banden in beeld.

Echografie nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Wat is echografie

Echografie (MSA) werkt met het uitzenden en ontvangen van geluidsgolven. De geluidsgolven hoort of voelt u niet. Echografie is niet schadelijk voor uw gezondheid en is snel, gemakkelijk en pijnloos.

Met echografie kunnen wij afwijkingen aan bijvoorbeeld uw achillespees in beeld brengen, maar ook een eventuele tenniselleboog, hielspoor of slijmbeursontsteking. Echografisch onderzoek is altijd een aanvulling op het normale fysiotherapeutisch onderzoek en helpt bij het nog nauwkeuriger vaststellen van de herkomst van uw klachten.

Werkwijze

Tijdens een echo diagnostisch onderzoek doen wij statisch en/of dynamisch onderzoek. Wij brengen structuren live in beeld. Doordat u herkenbare klachten ervaart, kunnen wij een zeer nauwkeurige diagnose stellen.

Heeft u gespecialiseerde hulp nodig?
Neem dan contact op met Fysio-Aktief.

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.

Fysiotherapeuten bij Fysio-Aktief

De getoonde specialisten kunnen aan u worden toegewezen wanneer u een fysiotherapeut nodig heeft.
Paul den Hollander
René Verbeek

Inzet van echografie

Echografie kan worden ingezet bij verschillende klachtenbeelden.

De weg naar een betere gezondheid

Bent u benieuwd of de therapeuten van Fysio-Aktief u kunnen helpen? Heeft u een specifieke klacht of doorverwijzing van een arts of specialist? Neem nu contact met ons op en maak een eerste afspraak. De therapeuten van Fysio-Aktief staan voor u klaar!

Of maak online een afspraak via ons patiëntportaal.