Samenwerking

Fysio-Aktief gelooft in de kracht van samenwerken. Samenwerking tussen verschillende hulpverleners en specialisten zorgt voor het bevorderen van uw herstel. En dat is waar het ons om gaat.

Medisch Centrum Iepenhof

Fysio-Aktief Woerden is gevestigd in Medisch Centrum Iepenhof. In dit gezondheidscentrum werken verschillende zorgverleners zoals huisartsen, diëtisten, podotherapeuten en fysiotherapeuten nauw samen om u de juiste zorg te bieden.

Onze overige samenwerkingspartners:

Fysio-Aktief is kwaliteitspartner van Fys’Optima, het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys'Optima-partners onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparantie.

Verder is Fysio-Aktief  HKZ gecertificeerd voor de locatie Woerden en Kamerik. Het keurmerk van HKZ- Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector- staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.