Praktijkinformatie

Voor al uw klachten op het gebied van uw houdings- en bewegingsapparaat kunt u terecht bij de gespecialiseerde en deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysio-Aktief.

Aanmelden
U heeft voor behandeling door een van onze fysiotherapeuten of manueel therapeuten geen verwijsbrief nodig.
Bij aanmelding vragen wij uw adresgegevens en uw idenificatiebewijs.

Contact
U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0348 425 190. Buiten deze uren kunt u het antwoordapparaat inspreken.
Via de e-mail kunt u ons bereiken via info@fysio-aktief.nl.

Kwaliteit
De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysio-Aktief zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie en bij het kwaliteitsnetwerk FysOptima. Fysio-Aktief is HKZ-gecertificeerd.

Locatie
U kunt bij Fysio-Aktief terecht in een ruime oefenzaal en in individuele behandelruimten. Ook hebben wij een douche- en omkleedruimte.
Wij vragen u de zaal achter te laten zoals u deze heeft aangetroffen. Neem goed en schoon binnenschoeisel mee en maak zorgvuldig gebruik van de oefenzaal en de oefenmaterialen. Treft u kapotte materialen aan, dan verzoeken wij u dit te melden aan een van onze medewerkers.

Tarieven en verzekering
Fysio-Aktief heeft met alle verzekeraars een contract afgesloten. Om zeker te weten wat uw verzekering precies vergoedt, raden wij u aan uw verzekeringspolis goed door te lezen of uw zorgverzekeraar te raadplegen. Bij onvoldoende dekking vanuit de zorgverzekeraar, bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de factuur.

Chronische zorg en verzekering
Voor zorg van chronische aandoeningen gelden andere regels. Wilt u meer informatie over uw persoonlijke situatie, kom dan langs. Wij informeren u graag.