Praktijkinformatie

Voor al uw klachten op het gebied van uw houdings- en bewegingsapparaat kunt u terecht bij de gespecialiseerde en deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysio-Aktief.

Aanmelden
U heeft voor behandeling door een van onze fysiotherapeuten of manueel therapeuten geen verwijsbrief nodig.
Bij aanmelding vragen wij uw adresgegevens en uw identificatiebewijs.

Contact
U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0348 425 190. Buiten deze uren kunt u het antwoordapparaat inspreken.
Via de e-mail kunt u ons bereiken via info@fysio-aktief.nl.

Fysio-Aktief den Hollander & Verbeek  

Gezondheidscentrum Iepenhof (hoofdlocatie)
Iepenhof 1-c 3442GZ Woerden
Kvk nummer: 30268349 

Kwaliteit
De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysio-Aktief zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie en bij het kwaliteitsnetwerk Fys'Optima. De praktijklocaties Fysio-Aktief Woerden en Kamerik zijn tevens HKZ-gecertificeerd.

Locatie
U kunt bij Fysio-Aktief terecht in een ruime oefenzaal en in individuele behandelruimten. Ook hebben wij een douche- en omkleedruimte.
Wij vragen u de zaal achter te laten zoals u deze heeft aangetroffen. Neem goed en schoon binnenschoeisel mee en maak zorgvuldig gebruik van de oefenzaal en de oefenmaterialen. Treft u kapotte materialen aan, dan verzoeken wij u dit te melden aan een van onze medewerkers.

Tarieven en verzekering
Fysio-Aktief heeft met alle verzekeraars een contract afgesloten. Om zeker te weten wat uw verzekering precies vergoedt, raden wij u aan uw verzekeringspolis goed door te lezen of uw zorgverzekeraar te raadplegen. Bij onvoldoende dekking vanuit de zorgverzekeraar, bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de factuur.

Chronische zorg en verzekering
Voor zorg van chronische aandoeningen gelden andere regels. Wilt u meer informatie over uw persoonlijke situatie, kom dan langs. Wij informeren u graag.