uw klacht…

Heeft u lichamelijke klachten, zoals pijnlijke gewrichten, hoofdpijn, gevoelige spieren of een (sport)blessure? Zo ontstaat het en dit kunnen we er samen met u tegen doen.

Klachtenbeelden

…onze zorg

De ervaren fysiotherapeuten van Fysio-Aktief zijn gespecialiseerd in diverse behandelmethoden: van (sport)fysiotherapie en manuele therapie tot dry needling.

Specialisaties

Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Fysio-Aktief

Fysiotherapiepraktijk Fysio-Aktief is een paramedisch sport- en behandelcentrum met locaties in Woerden, Kamerik en Zegveld waar u terecht kunt voor gespecialiseerde (sport)fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie, revalidatie, kaakfysio, acupunctuur, voet & beweeganalyse en medical taping.

Fysio-Aktief biedt daarnaast ook speciale beweegprogramma's en medische fitness onder professionele begeleiding.

✓ BINNEN 24 UUR EEN AFSPRAAK
✓ GESPECIALISEERDE MASTER-FYSIOTHERAPEUTEN
✓ CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS
✓ LOCATIES IN WOERDEN, KAMERIK & ZEGVELD
✓ GEEN VERWIJZING NODIG
✓ RUIME OPENINGSTIJDEN

Maak direct een afspraak:

bel 0348 - 42 51 90

whatsapp 06 - 8342 65 92

Specifieke behandeling middels Dry Needling heeft direct en zeer goede resultaten gegeven bij de behandeling van mijn heup en lage rugpijn. De therapeuten zijn vakbekwaam en erg prettig in de omgang, fijne praktijk!

Cornelis, 39 jaar

Behandeld door:

Door de kundige begeleiding van het behandeld team van Fysio-Aktief in Woerden werk ik al een aantal jaar aan mijn conditie en kracht. Door mijn jarenlange astmatische klachten merk ik dat houding en beweging onderhouden moet worden. Ik voel mij  momenteel goed en pluk daar de vruchten van in het dagelijks functioneren.

Jacob, 71 jaar

Behandeld door: